Meghan és Harry

Kép
Stílus

Hupsz! Meghan hercegné divatbakiján nevetett mindenki

Meghan és Harry tegnap Tonga fővárosába érkeztek, és bár a hercegné egy csodálatos piros ruhát viselt, egy kisebb baki belecsúszott a képbe.

Kép
Sztárok

Nagyon aranyos nevet kapott Meghan és Harry új kutyusa

Múlt héten érkezett a hír, hogy Meghan hercegné és Harry herceg új családtagnak örülhetnek, most pedig az is kiderült, hogy milyen cuki nevet kapott a kutyus.

Kép
Sztárok

A plus size Meghan hercegné és Harry herceg viaszbábúja felér egy katasztrófával

Nem nevezheti magát senki sem igazi sztárnak, amíg nem készült róla viaszszobor. Nos, Meghan hercegnéről egy éven belül kettő is készült, de könnyen meglehet, hogy annyira Meghan nem örül az őt megformázó alkotásoknak.

Kép
Sztárok

Kiderült, ez lesz Meghan hercegné és Harry herceg gyermekének vezetékneve

Ha igazak a pletykák, Meghan hercegné és Harry herceg szeretnének minél hamarabb szülői örömök elé nézni, most pedig az is kiderült, mi lenne a vezetékneve közös csemetéiknek.

Kép
Sztárok

Nyilvános csók: Meghan és Harry újabb szabályt szegett meg

Meghan hercegné és Harry kapcsolata sok olyan változást hozott a királyi család életébe, amit előtte elképzelni sem tudtak, ám sokszor okoz kellemetlenséget is, hogy nem tartják be maximálisan a szabályokat.

Kép
Sztárok

Harry herceg ellökte Meghan hercegné kezét: kiderült az ok

Harry herceg és Meghan hercegné szemmel láthatóan teljesen odavannak egymásért, azonban nemrég történt egy érdekes eset: Meghan szerette volna megfogni férje kezét, aki ellökte magától!

Kép
Sztárok

Ekkor láthatod legközelebb Katalin hercegné harmadik gyermekét

Meghan és Harry esküvőjét az egész világ percről percre követte, házasságuk még Katalin hercegné haramdik gyermekéről is elterelte a figyelmet. De most eljött Lajos herceg keresztelőjének ideje!

Kép
Sztárok

13 meglepő dolog, amit tuti nem szúrtál ki Meghan és Harry herceg esküvőjén

Szombaton pont került az i-re, lezajlott Meghan Markle és Harry herceg esküvője. A nagy napról már sokat lehetett olvasni a sajtóban, ám akad néhány részlet, ami elkerülte mindenki figyelmét - a tiédet is?

Kép
Sztárok

Olvadoznak a nők Harry és Vilmos dögös unokatesója után: ismerd meg Louis Spencert!

Szombaton lezajlott az év esküvője, és az biztos, hogy jó ideig fogunk még róla beszélni! De persze Meghan és Harry mellett mások is reflektorfénybe kerültek, például a hercegek szexi unokaöccse, Louis Spencer.

Kép
Sztárok

AWW! Ezt a dalt választotta Harry és Meghan az első táncukhoz - a lagzijuk pedig fergeteges volt!

Ez a hétvége kétségkívül Meghan Markle és Harry herceg esküvőjéről szól! A szertartás csodás volt, most pedig újabb részletek derültek ki a lagziról is!

Kép
Sztárok

Ezek a hírességek lesznek ott Meghan és Harry esküvőjén

Nem csak előkelőségek, de híres zenészek, színészek és sportolók is részt vesznek az év esküvőjén. Ugyanis végre egyre közelebb a pillanat, amikor Meghan Markle és Harry herceg kimondja egymásnak a boldogító Igent!

Kép
Sztárok

Hivatalos: ez a közeli családtag hagyja ki a királyi esküvőt

Most már szinte biztos, hogy Meghan Markle édesapja kihagyja a szombati ceremóniát. Döntése mindenkit megdöbbentett, már lassan az is kiderül, hogy akkor ki fogja az oltárhoz vezetni a színésznőt.

Kép
Sztárok

Íme, az első fotók a Meghan és Harry szerelméről szóló film forgatásáról

Hihetetlen ütemben készül a produkció.

Kép
Sztárok

Ők tényleg nagyon odavannak egymásért! Meghan és Harry 12 legszerelmesebb fotója

Meghan és Harry új színt vittek a királyi család életébe.

Előző oldal